Våra föreläsningar

Felmeddelande

Notice: Only variables should be passed by reference i centrala_preprocess_page() (rad 201 av /var/www/html/daredevil/dd.edge.git.enabled/edge.atvidabergsbegravningsbyra.se.timecutcloud.com/public_html/sites/all/themes/centrala/template.php).

Vad händer när man dör? Vad händer med det man lämnar efter sig när man dör? Vem får ärva? Hur skriver man ett testamente om man har barn utanför äktenskapet? Hur går det till på en begravning? Kan man beställa blommor på begravningsbyrån?

Frågorna brukar vara många och skiftande när det handlar om begravningar och hur man som anhörig ska agera vid ett dödsfall. Allt fler inser också hur viktigt det är att få svar på alla de juridiska frågor som uppstår vid ett dödsfall, men även i det vardagliga livet.

För att möta det här intresset erbjuder vi föreläsningar inom familjejuridik och även inom olika områden när det gäller begravningar. Vi kan bidra med ett brett kunnande för att lösa alla de juridiska frågor som uppstår vid dödsfall. Vi har stor erfarenhet av vad en boutredning innebär, hur man upprättar ett korrekt testamente, hur man skriver ett äktenskapsförord, ett samboavtal osv.

Vi håller föreläsningar för bl a vårdskolor, konfirmander, personal inom äldreomsorg och sjukhus, föreningar, organisationer eller företag. Vi kommer gärna till andra sammanhang också och berättar om vår verksamhet eller delar med oss av vårt kunnande inom ett specifikt område.

Hör gärna av er till mig, Per Westergren, på telefon 011-4701457 så berättar jag mer om hur vi kan lägga upp en föreläsning tillsammans.